Prikaži vse

Fišer Maja
Flamma
Fo Mojca
Fojž Zorman Alojz
Fortuna Ajda
Frangež Karmen
Gabaj Vesna
Garbajs Lili
Gartner Majda
Gašperšič Samo
Gidley Nicholas Rain
Gorup Katja
Gradišar Majda
Grebenc Aga
Griffith Tina
Ha ha! Milanka Fabjančič
Habjan Urška Jewellery
Hanzel Ana
Hernavs Branimir
HIŠKARIJA
Holc Nina
Horjak Živa

< 1 2  3 4 5 6 7 > 

v košarici ni izdelkov

HIŠKARIJA


                                                                                           * ustvarjalki / Zala Pavšek in Špela Šafar


Hiškarija_ročna izdelovalnica

Hiškarija je slovenska blagovna znamka, kjer ročno izdelujemo uporabne stvari za majhne in velike otroke. Vsak izdelek je skrbno izbran, funkcionalno načrtovan ter izdelan z veliko ljubezni. Barviti materiali, ki jih uporabljamo v Hiškariji, so otrokom in naravi prijazni. Spodbujamo ustvarjalnost skozi igro in tako povezujemo generacije, ki jih navdušujemo z nostalgijo spominov, sanj in dobre volje.

V naši izdelovalnici poleg igrivih daril prav posebno pozornost posvečamo ponovno odkritim in domiselno recikliranim igram naše mladosti.

Vse, kar v Hiškariji ustvarimo, Vas čaka na naših ravno prav založenih policah spletne trgovine, rokodelskih sejmih in nekaj izbranih trgovinah po Sloveniji. (ARTMarket, LUFt, BazArt, Srečna hiša, Slovenika, Žefran Novo mesto, ZPTM Brežice...)

Hiškarijini izdelki imajo slovenski rokodelski certifikat Art&Craft.Hiškarija sva Zala in Špela... dve še vedno razposajeni punci :)


Zala, ustanoviteljica in vodilna sila Hiškarije, je po izobrazbi arhitekta. Špela, notranja oblikovalka, pa s svojimi idejami predstavlja dodano vrednost mlade slovenske blagovne znamke.

Ideja o Hiškariji se je rodila, ko se je Zala  lotila izdelave stenske ure za sinovo rojstnodnevno darilo. Pod njenimi spretnimi prsti je tako začelo nastajati vedno več unikatnih otroških daril: Zvezek Slavc, zmaj Zmago, krede Brede,...

Odzivi so bili zelo spodbudni, idej dovolj, želja po ustvarjanju pa vse večja. Tako je nastala Hiškarija,  blagovna znamka domiselnih in uporabnih daril za mlajše otroke.

Naključje je poskrbelo, da sta se Zala in Špela, nekdanji sodelavki, po več letih zopet srečali ter ponovno odkrili skupno strast do rokodelskih izdelkov. Njun pogled na svet je podoben in hkrati dovolj raznolik, da se izvrstno kreativno dopolnjujeta. Koncept Hiškarije sta si zamislili  celovito in njun vsakodnevni stik z otroškim svetom tu prav gotovo igra zelo pomembno vlogo. Hiškarija je danes unikatna ročna izdelovalnica s svojo lastno spletno trgovino, prisotna na številnih rokodelskih sejmih in trgovinah z darilno ponudbo po vsej Sloveniji.