Prikaži vse

Brandstatter Marko
Bregar Gregorc Aleksandra
Capuder Rok
Ciuha Michaela
Čebin Maja
Černe Barbara
Černoša Nataša
ČIPKE MIKA IN CENKA
človek Projekt
Dagarin Rado
Demšar Barbara
Derganc Mojca
DOLINAR Nada
Doria Mojca
Drinovec Tanja
Drobnič Škrjanec Saša
Društvo Blatobran
Đukić Tina
ELFINA TINA - Ustvarjalnica čarobne duše
Erjavec Sabina
EVA IKY - oblikovanje nakita
Fabjančič Milanka

1  2 3 4 5 6 7 > 

v košarici ni izdelkov

ELFINA TINA - Ustvarjalnica čarobne duše

ElfinaTina  :: USTVARJALNICA ČAROBNE DUŠE ::

 

Tina Dužič, ki deluje in ustvarja kot ElfinaTina, v Ustvarjalnici čarobne duše združuje svoji dve veliki ljubezni – ljubezen do spoznavanja duhovnih resnic in ljubezen do umetniške ustvarjalnosti. In prav dopolnjevanje in povezovanje teh dveh področij je glavno vodilo pri ustvarjanju unikatnih izdelkov ElfineTine. Le-ti na eni strani nastajajo intuitivno, energijsko vodeno in v neke vrste meditativnem stanju, po drugi strani pa so plod likovne ustvarjalnosti, poznavanja energij barv, oblik, simbolike in kod čarobnih zapisov višjih vibracij.

ElfinaTina svojo strast in ljubezen do ustvarjanja prenaša v oblikovanje in izdelavo unikatnih izdelkov čarobnih energij - vsak je posvečen s posebno energijo ljubezni in svetlobe ter izdelan po načelih barvne terapije ter tako služi za krepitev, zdravljenje in kreacijo želene namere.

Vsaka barva ima namreč svojo lastno vibracijo in energijo, ki nezavedno in subtilno vpliva na nas, naše počutje, razpoloženje, miselno in čustveno naravnanost, ustvarjalnost ter zdravje na vseh nivojih. Uporaba različnih barvnih vibracij in energij, ki jih poosebljajo unikatni izdelki Ustvarjalnice čarobne duše, imajo pomembno vlogo pri procesih osebnostne in duhovne transformacije in nas lahko energetsko podprejo tako pri zdravljenju kot uvedbi sprememb in kreaciji vseh naših srčnih želja.

Dušni kamenčki (Divine Soul Stones) ElfineTine so unikatni izdelki, ki bi jih lahko uvrstili v t. i. intuitivno, energijsko umetnost. Vsak kamen je unikat in nosi posebno sporočilo ter »služi« svojemu namenu. Vsak posameznik ima namreč svojo osebno barvo in barvo duše. Z energijsko umetnostjo in izdelki lahko tako posameznikovo energijo in vibracijo uspešno uskladimo, uravnovesimo in okrepimo, da deluje harmonično na vseh nivojih bivanja in vseh področjih življenja. Prav tako kamni, poslikani z akrilnimi barvami, nosijo tudi svojo lastno Mantro, kar njihov učinek, vpliv in namen še dodatno podpre. Dušni kamenčki imajo tako ne samo estetski vidik, pač pa tudi globji, vsebinski in simbolni pomen.

Dušni nakit (Divine Soul Jewelry) ElfineTine prav tako nosi v sebi pomene in zapise vibracij barvnih energij. Vsaka barva in barvna kombinacija imata poseben namen, energijski učinek in dušni zapis. Sporočilnost barvnega koda dopolnjujejo likovne forme, ki delujejo na več ravneh našega bivanja (fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem). Estetika Dušnega nakita sledi vizualnemu jeziku Dušnih kamenčkov in ga mestoma dopolnjuje in nadgrajuje. Vsak izdelek je unikat, ročno ustvarjen z akrilnimi barvami na les, dodajamo pa tudi druge materiale kot so filc, leseni gumbi, jekleni dodatki, kamen, umetna masa. Dušni nakit vključuje vse od unikatnih ogrlic različnih oblik in velikosti do brošk, uhanov itd.

ElfinaTina, po poklicu sicer grafična oblikovalka, verjame, da je v vsaki ustvarjalnosti skrita tista prvotna, najčistejša »božanska« iskra in strast, zato jo živi in udejanja na vsakem koraku in na vseh področjih življenja.