Prikaži vse

Afnarije. / Tina, Daša, Tadeja
AFTERDOWN - Sara Arko Strojan
Ars Origami - Nataša Brunec
Atelje Brecelj - Nataša Brecelj Kodre
ATELJE MALI
Berce Karin / ilustratorka
Bibadi (Davor Mešić & Doroteja Fon)
BOOPACKS
Bregar Saša
Brezočnik Kaja
Bric Nina
Brlogarka / Renata Medved
Bubanja Popovič Milica
Bukovec Romi
BY LILY - Ljiljana Cimeša
Cafnik Jožef
Capuder Rok
Ciuha Michaela
Čebin Maja
Černe Barbara
Černoša Nataša
ČIPKE MIKA IN CENKA

1  2 3 4 5 6 7 > 

v košarici ni izdelkov

Bibadi (Davor Mešić & Doroteja Fon)

BIBADI je ime, pod katerim se skriva veliko idej, oblik, barv, ki se ujamejo z lesom.  Pred štirimi leti sprva za šalo, kasneje pa malce bolj zares, so nastajali leseni kosi nakita. S časom je nakit postal vedno bolj natančen, zgovoren in svobodnih oblik. V nakitu se združuje nadvse zanimiv preplet vzorcev, barvnih kombinacij in kombiniranje stilov. Glavni material je les. Topel, prijazen, prilagodljiv in hvaležen za obdelavo.  V srečanju z barvo poskuša ohraniti vidno strukturo, letnice, vendar hkrati barva poživi in poudari njegovo obliko in relief. Les je ročno obrušen, kosi nakita ročno izrezljani ter natančno poslikani.

Nakit BIBADI je pridobil certifikat Slovenske obrtne zbornice Art&Craft, ki je še dodatna potrditev, da so izdelki izvirni in kvalitetni.

Kolekcija »MWooD«

Navdih za kolekcijo je gibanje iz narave – valovanje,krožna gibanja in pri nekaterih kosih enostavno stopnjevanje. V nakitu se ohranja videz naravne strukture in barvni detajli, ki popestrijo že tako lep in naraven videz lesa. MWooD kolekcijo predstavljajo različni izdelki. Najpogostejši so prstani, ogrlice, poslikani uhani in leseni metuljčki.