Prikaži vse

Brandstatter Marko
Bregar Gregorc Aleksandra
Capuder Rok
Ciuha Michaela
Čebin Maja
Černe Barbara
Černoša Nataša
ČIPKE MIKA IN CENKA
človek Projekt
Dagarin Rado
Demšar Barbara
Derganc Mojca
DOLINAR Nada
Doria Mojca
Drinovec Tanja
Drobnič Škrjanec Saša
Društvo Blatobran
Đukić Tina
ELFINA TINA - Ustvarjalnica čarobne duše
Erjavec Sabina
EVA IKY - oblikovanje nakita
Fabjančič Milanka

1  2 3 4 5 6 7 > 

v košarici ni izdelkov


BIBADI je ime, pod katerim se skriva veliko idej, oblik, barv, ki se ujamejo z lesom.  Pred štirimi leti sprva za šalo, kasneje pa malce bolj zares, so nastajali leseni kosi nakita. S časom je nakit postal vedno bolj natančen, zgovoren in svobodnih oblik. V nakitu se združuje nadvse zanimiv preplet vzorcev, barvnih kombinacij in kombiniranje stilov. Glavni material je les. Topel, prijazen, prilagodljiv in hvaležen za obdelavo.  V srečanju z barvo poskuša ohraniti vidno strukturo, letnice, vendar hkrati barva poživi in poudari njegovo obliko in relief. Les je ročno obrušen, kosi nakita ročno izrezljani ter natančno poslikani.

Nakit BIBADI je pridobil certifikat Slovenske obrtne zbornice Art&Craft, ki je še dodatna potrditev, da so izdelki izvirni in kvalitetni.

Kolekcija »MWooD«

Navdih za kolekcijo je gibanje iz narave – valovanje,krožna gibanja in pri nekaterih kosih enostavno stopnjevanje. V nakitu se ohranja videz naravne strukture in barvni detajli, ki popestrijo že tako lep in naraven videz lesa. MWooD kolekcijo predstavljajo različni izdelki. Najpogostejši so prstani, ogrlice, poslikani uhani in leseni metuljčki.