v košarici ni izdelkov

LILI GARBAJS  "Od začetka...do začetka "Rojena v Ljubljani in je po končani Srednji pedagoški šoli pustila študij, še preden ga je sploh začela. Oblikuje in ustvarja že celo življenje, p otem pa se je pred sedmimi leti "spotaknila" v platna in barve ..in sedaj brez njih ne gre nikamor. Nima mentorja, nima tečajev, nima formalne likovne izobrazbe... Sodelovala je že na mnogih extemporih in art sejmih doma in v tujini. Vsako leto ima vsaj eno samostojno razstavo...

Zadnje razstave so bile v Knjižnici Grosuplje (2011), v poslovnih prostorih DARS-A, v lokalu BAR MJ Domžale in vsakoletna zaključna decembrska razstava v knjižnici Škofljica, pa razstava v poslovni stavbi časopisne hiše DELO in še druge.
Avtorica se opiše z besedami: "Recimo, da imam rada barve in želim s svojimi slikami ljudem posredovat optimizem in energijo... Po ogledu moje razstave na XIII. Art marketu Ljubljana, v soboto, pa naj sami potrdijo, če mi to uspeva... morda pa v kateri izmed njih le začutijo svojo zgodbo. Od začetka, do začetka ;))"